Power bank

Der er 8 varer.

En af de ting som alle os ejere af en smartphone har oplevet er at telefonen kører død. Her kan man bruge en power bank . En powerbank er sådan set en form for ekstra batteri, man kan tage i brug når, det normale batteri ikke holder længere. Hos Telefonboxen har vi kun power banks, som vi selv kan stå inde for og selv bruger.

Der er stor forskel på hvor lang tid en power bank kan holde, og du kan nedenfor se vores udvalg af forskellige typer, som vi har her i Telefonboxen.

Du kan finde en powerbank til både mobil, batterier såvel som GPS eller hvad der lige kan charges med en powerbank.


Powerbank - Derfor!

Der er to primære grunde til flere og flere har en powerbank som standardudstyr til deres smartphones.

Først og fremmest så er smartphones - uanset om de hedder Samsung eller iPhone - ikke verdens største vidundere når det kommer til at holde strøm. Derfor er der rigtig mange, der har taget konsekvensen, og de anskaffer sig en power bank, der kan hjælpe med at holde telefonen kørende en hel dag med mere.

Den anden store grund er, at på rejser kan det til tider være meget besværligt at finde opladningsmuligheder - ja faktisk nogle gange helt umuligt - og her er en powerbank den eneste mulighed for strøm til din smartphone.

Tilmeld dig nyhedbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr

PayPal